NutriGap -
öka dina chanser till en hälsosam graviditet 

NutriGap - en dietist i fickan - hjälper dig att optimera din näringsstatus inför en hälsosam graviditet.
En medlemstjänst där du får individuella mat- och näringsrekommendationer utifrån dina behov.

NutriGap medlemskap passar dig som

Vill bli gravid

Genom en bra näringsstatus kan du öka dina chanser till en graviditet. En bra näringsstatus kan också minskar riskerna för graviditetskomplikationer. 

Lider av ofrivillig barnlöshet

För dig som försökt ett tag men fortfarande väntar och längtar. Här kan en genomgång av blodprov och näringsstatus göra stor skillnad. 

Genomgång IVF-behandling

Mat och näring är viktiga byggstenar och kan vara med och påverka både ägg-, spermakvalitet och implantation. Det är aldrig för sent att börja. 

Har PCOS

Med hjälp av mat, tillskott och livsstilsförändringar kan du få en mer regelbunden ägglossning och balansera dina hormoner- vilket ökar dina chanser att bli gravid. 

80%

Äter för lite grönt

40%

äter för mycket socker

70%

ÄTER För lite fiber

Vad kan NutriGap hjälpa dig med?

NutriGap - fyller dina näringsgap. NutriGap är medlemskapet där du får hjälp att göra förändringar för att förbättra dina besvär. Du får individuella rekommendationer baserat på ditt matintag och dina blodprovsvar.


Unika meddelanden levereras till dig utifrån dig och dina behov- inga besök. I medlemskapet ingår även mini-kurser och recept. 

Om graviditet och mat 

Visste du att även månaderna innan befruktningen påverkar bebisens hälsa framöver? Man brukar prata om de 1000 dagarna - den mat som äts 3 månader innan graviditet, själva graviditeten och 2 år efter förlossningen. Om NutriGap

NutriGap fyller dina näringsgap - din dietist i fickan.

Tänk att slippa googla sönder kvällarna och istället få individanpassade råd som bara gäller dig. Ett steg i taget. Du får kontroll och sparar tid och energi med ditt medlemskap. Råden är baserade på forskning, nationella näringsrekommendationer och din data.  


Hej,

Jag heter Anna Hamilton

Jag är utbildad dietist och jag älskar mitt jobb - för det gör skillnad.  Jag vet inte hur många gånger jag fått tårar i ögonen av att min patient just berättat att hon äntligen blivit gravid. Att upptäcka näringsbrister eller suboptimala nivåer kan ibland göra hela skillnaden. Vi vet idag att näringsstatus och matintag påverkar den lilla bebisens hälsa i årtionden framöver. Då är det både skönt och coolt att du kan göra skillnad, inte bara för dig själv, utan för ytterligare en generation genom att få i dig det det som din kropp behöver.

Med basen i senaste forskningen och nordiska näringsrekommendationer så kan NutriGap hjälpa fler genom AI och automatisering. 

Foodformation, VD och dietist 

TIdigare patienter som gjort resan

Maja

34 år

Tina

35 år

Pris

495 kr

/månad

Medlemskap

2890 kr

/tillfälle

Provtagning

$

19.99

/mo

Basic

Simple, basic features and instant access to amazing case studies

$

29.99

/mo

Premium

Simpler, faster and more effective, flexible move. Achieve more with a small investment

$

49.99

/mo

Exclusive

The simplest, fastest and most effective, flexible move.

Vanliga frågor

Här hittar du svar på vanliga frågor kring medlemskapet.

Kontakt: 

  • Östra Storgatan 6, Jönköping
  • anna@foodformation.se
  • 0707228785
>