Foodformation om

Föreläsning med dietist

Föreläsning med dietist -nu har du kommit rätt.  Anna Hamilton är en uppskattad och erfaren föreläsare och blandar fakta med skratt och vardagsreferenser. Foodformation skräddarsyr föreläsningar efter Dina behov. 

Föreläsning sker på plats hos er eller digitalt. Ofta är en föreläsning runt ca 50 minuter + 10 minuter för frågor. Vill ni ha utbildning eller work-shops så varierar vi allt från halvdagar till heldagar. Har ni tillgång till kök kan vi också variera teori med praktiska moment. 

Varför ska vi ens testa? Jo vi vill se om vi hittar obalanser gällande dina hormoner, blodsocker, sköldkörtel och/eller näringsbrister. Det är flera faktorer som kan påverka din fertiliett och din PCOS. 

Foodformations provtagning

Vi erbjuder både vanliga blodprov och funktionsmedicinska tester. En del gör du enkelt hemma och en del kräver provtagning på plats. 

Kvinnohälsa - ett brett område som kan inkludera mycket. Vad är speciellt för oss kvinnor vad gäller mat och näring. Vad är de vanligaste fallgroparna och vad behöver VI tänka på?  

Föreläsning
FÖR JOBBET

Stressig vardag, taskig sömn och maten är inte som du tänkt det. Vi går igenom små förändringar för stora resultat. Så att du blir piggare och orkar göra det du gillar. Genomgång kring vilken mat som får dig att må bra, enkla tips och intressanta jämförelser. 

Föreläsning
MAT OCH TRÄNING

Vad behöver vi kvinnor tänka extra på gällande mat och träning. Hur kan vi bäst träna och äta kopplat till vår menscykel? En hel del matnyttig info blandat med bilder och vardagsreferenser. 

Föreläsningar - Vad säger våra kunder 

Max Bohlin

"Anna interagerar med gruppen på ett utomordentligt sätt, genom att involvera och samtidigt presentera fakta som är anpassat till åhörarna"

Agneta Persson

HR-chef ROL Group

"Anna gjorde vår dag,
tacken strömmar in."


>