VÅRA KLIENTER
VAD VÅRA KLIENTER SÄGER 


Mina PCOS-värden är bra

"Min gynekolog var förvånad över mina senaste prover, de var i princip helt bra. Det har tagit många månader av förändringar, mat, tillskott och livsstilsförändringar. Men det går verkligen att må så mycket bättre med PCOS"

Miriam
- 30 år 

Fri från mensvärk

"Jag kom till Anna för att min mage var helt förstoppad. Efter 4 månader går jag på toa nästan varje dag. Och som en bonus har jag inte längre någon mensvärk och mina järnvärden är numera bra."

Kristin
- 42 år

Känner mig fri!

""I 10 år har jag sökt hjälp för min mage och andra sjukdomar. Ingen har nämnt att maten ska kunna påverka. Efter 3 månader med ändrad mat så är jag symtomfri, jag känner mig fri! Jag har vaknat ur min dvala och är pigg på riktigt! Jag kan planera aktiviteter utan att behöva tänka på en toalett!"

Elin
- 29 år


FÖRELÄSNINGAR
För ditt företag eller förening 

Anna Hamilton är en uppskattad föreläsare hos såväl företag och elitidrottsklubbar. Kanske behöver du extra inspiration för dina anställda eller till er kickoff? Kontakta oss så återkopplar vi med förslag som passar er. INSPIRATIONS-FÖRELÄSNINGAR

FÖR EN BALANSERAD MEDARBETARE
Stressig vardag, taskig sömn och maten är inte som du tänkt det. Vi går igenom små förändringar för stora resultat. Så att du blir piggare och orkar göra det du gillar. Genomgång kring vilken mat som får dig att må bra, enkla tips och intressanta jämförelser. 

MAT OCH TRÄNING
Vi går igenom grunderna kring mat och träning så att du kan träna med så bra resultat som möjligt. Vi går igenom återhämtning och uppladdning med tydliga bildexempel. Finns för olika målgrupper som elitidrottare, mat och träning för kvinnor och motionärer.

KVINNOHÄLSA
Vad vet vi om kvinnors hälsa idag? Och kan vi påverka den? Vi går igenom vanliga sjukdomar som drabbar kvinnor, beteende kring mat och hur dagens mediciner kan påverka. En garanterad faktafylld föreläsning fylld med skratt, forskningsresultat och tips du kan ta med dig hem.Tidigare kunder: 

"Anna interagerar med gruppen på ett utomordentligt sätt,
genom att involvera och samtidigt presentera fakta som är anpassat till åhörarna"
.

Max Bolin, tränare RÖGLE BK J20


" Anna gjorde vår dag, 
tacken strömmar in".
 -ROL Group


INTRESSERAD?
Är du intresserad av hur vi kan hjälpa dig?
Skicka ett meddelande så kontaktar vi dig så snart vi kan. 

VILL DU VETA MER?
Följ oss på Instagram för fler klientberättelser och
mer FOODFORMATION. @food_formation

>