FOODFORMATION OM

Om Foodformation

Foodformation är en digital dietistmottagning som hjälper kvinnor att optimera fertilitet och balansera hormoner som vid PCOS. 

Foodformations dietist Anna Hamilton är uppdaterad inom det senaste inom fertilitet och PCOS. 

FOODFORMATION OM

Anna Hamilton

Anna Hamilton driver FOODFORMATION och är utbildad dietist med examen 2009. 

 • Dietistutbildning Umeå Universitet 2007-2009
 • Funktionsmedicinska vårdutbildningar våren 2018
 • Kurser IFM, Institute for functional medicine 2018-2019

FOODFORMATION OM

Hur fungerar det

Foodformation jobbar på ett strukturerat sätt där vi metodiskt går framåt för att se vad just du behöver jobba med. Vi använder oss av provsvar, matdagbok och frågeformulär för att få så mycket detaljer om dig som möjligt. 

FOODFORMATION OM

Vad säger våra patienter

Vi har nöjda patienter som brukar rekommendera oss till sina vänner. Läs mer om vad de säger och vad som krävs av dig för att jobba med Foodformation. 


Kontakta Foodformation

Yes vi vill gärna komma i kontakt med dig! 


Så här fungerar det hos Foodformation

 1. 1
  Du har ett besvär
  Du vill optimera din fertilitet eller har problem med PCOS. Foodformation har även lång kunskap inom IBS, mensvärk, endometrios, celiaki och PMS.  
 2. 2
  Du bokar ett introbesök 
  Du bokar enkelt ett första kostnadsfritt introbesök. Här ser vi om Foodformation kan hjälpa dig. Det är även här vi bestämmer vilka ev prover som behöver tas. Du behöver ha läst våra villkor och prislista inför ditt besök.  

 3. 3
  Förberedelser 
   Inför ditt besök så förbereder du dig med matdagbok, ev provtagning och besvarar din hälsodeklaration.  Allt för att vi ska ha så mycket information som möjligt inför ett effektivt besök.    
 4. 4
  Ditt nybesök 
  Till ditt besök sammanställer din dietist provsvar, svar på frågor och matdagbok och har en överblick över din situation. Under besöket går ni igenom provsvar och resultat samt de förändringar du kan tänka dig att göra. Efter ditt besök får du med dig ett protokoll.  
>