Så här fungerar det

 på Foodformation

Få hjälp av dietist med fokus på fertilitet, PCOS och kvinnohälsa. 

Du laddar ner vår app

Här besvarar du frågor om vad du behöver hjälp med. Du får svar från dietist inom 24 timmar (arbetsdagar). Om vi kan hjälpa dig påbörjar vi förberedelser inför ditt besök samt bokar in tid för nybesök. 

Inför ditt besök

För att kunna hjälpa dig så bra som möjligt krävs vissa förberedelser. Blodprover beställs av Foodformation, du för matdagbok digitalt via kontot skapat av Foodformation samt besvarar frågeformulär. 

Besöket

Besöket sker digitalt via video i vår app. Du får en grundlig analys och bedömning och rekommendationer om vad du behöver göra. Skriftliga rekommendationer via din journal och faktablad. Återbesök bokas in. 


Under besöket mer i detalj

Foodformation jobbar med mat, livsstil och tillskott som främsta redskap. Vid behov rekommenderar vi vidare kontakt med läkare. 

Genomgång provsvar

Vi utgår  bland annat från dina blodprovsvar. 

Vi bedömer dina provsvar utifrån din frågeställning. Det räcker inte med att dina värden är inom referens, vi vill att du ska må bra. 

Bedömning matdagbok

Matdagbok  visar ditt näringsintag över viss tid. 

Det går inte att mäta alla näringsämnen via vanliga blodprover - därför är en matdagbok ett bra komplement och grundbulten i kostbehandlingen. 

onlinekurs PCOS

Skriftliga rekommendationer

En timme går fort och det blir mycket information.

Under besöket går vi igenom status och åtgärder. Du får allt du behöver skriftligen via din journal och faktablad. 

>