FOODFORMATION OM

Se vad våra patienter säger 

Du som patient är extremt delaktig i din behandling och det är du som gör jobbet mellan våra besök. Se vad våra nöjda patienter säger om att få jobba med Foodformation. 


Värden i princip bra

" Min gynekolog var förvånad över mina senaste prover, de var i princip helt bra. Det har tagit många månader avförändringar som mat och tillskott.  Men det går verkligen att må så mycket bättre med PCOS"

Miriam

"

30 år 

Mina järnvärden är bra

" Jag kom till Anna för att min mage var helt förstoppad. Efter 4 månader går jag på toa nästan varje dag. Och som en bonus har jag inte längre någon mensvärk och mina järnvärden är numera bra"

Kristin

42 år 

"

Jag plussade!

" Vi hade gjort flera IVF-försök och jag kände att jag ville se om det gick att göra något mer. Då tog jag kontakt med Anna. Efter en hel del förändringar och några månader senare så fick vi äntligen ett plus på stickan,"

Lisa

34

"

Så här fungerar det hos Foodformation

 1. 1
  Du har ett besvär
  Du vill optimera din fertilitet eller har problem med PCOS. Foodformation har även lång kunskap inom IBS, mensvärk, endometrios, celiaki och PMS.  
 2. 2
  Du bokar ett introbesök 
  Du bokar enkelt ett första kostnadsfritt introbesök. Här ser vi om Foodformation kan hjälpa dig. Det är även här vi bestämmer vilka ev prover som behöver tas. Du behöver ha läst våra villkor och prislista inför ditt besök.  

 3. 3
  Förberedelser 
   Inför ditt besök så förbereder du dig med matdagbok, ev provtagning och besvarar din hälsodeklaration.  Allt för att vi ska ha så mycket information som möjligt inför ett effektivt besök.    
 4. 4
  Ditt nybesök 
  Till ditt besök sammanställer din dietist provsvar, svar på frågor och matdagbok och har en överblick över din situation. Under besöket går ni igenom provsvar och resultat samt de förändringar du kan tänka dig att göra. Efter ditt besök får du med dig ett protokoll.  

Vad krävs hos dig som patient? 

 • Motiverad
 • Villig att göra förändringar
 • Kan tänka dig att jobba med mat, livsstil och tillskott. 
>